Wie zijn wij

Mijn naam is Christine Peelen en ik ben vanaf 1983 werkzaam in de wellness-branche als orthomoleculair voedingsdeskundige en lifestylecoach. Mijn verhaal begint zo’n 20 jaar terug, toen ik te maken kreeg met de ziekte van Lyme en mijn zoektocht naar oplossingen, zowel wat betreft mijn lichamelijke gezondheid maar ook, heel belangrijk , naar verbetering van mijn financiële positie.

Mijn interesse ging uit naar nieuwe inzichten over de rol van DNA in de hedendaagse gezondheids-technieken en Nutrigenomica; dat is de wetenschap die zich bezig houdt met hoe voeding en voedingsstoffen invloed uitoefenen op onze genen. Het klinkt misschien als een open deur maar als we zelf in staat zijn om verouderingsprocessen in ons lichaam te vertragen, dan hebben we toch minder risico op het krijgen van leeftijd gerelateerde aandoeningen??? Vraag is dus: wachten we af tot onze gezondheid ons dwingt om medicijnen te krijgen of passen we onze leefstijl aan om het verouderingsproces te vertragen?

Toni Kragtwijk

Ik ben Toni Kragtwijk. Afkomstig uit een Amsterdams ondernemersgezin ben ik na een bank-carriere van 12 jaar in 1983 gestart met mijn partner Christine met een saunabedrijf. In 1996 ben ik naast het saunabedrijf begonnen met een zonnestudio in het centrum van Breda. Dit bedrijf is in de loop van de jaren zeer succesvol gebleken en waarborgde ons inkomen toen Christine enkele jaren later ziek werd en we konden besluiten om te stoppen met het intensieve werk in het saunabedrijf en in 2010 ook met de zonnestudio.

Door een contact met een fysiotherapeut raakte ik geïnteresseerd in het verdienmodel van het Amerikaanse bedrijf, waar hij mee samenwerkte. Veel geleerd in de samenwerking in de jaren daarna en een geweldig mooie markt ontdekt in de gezondheidsbranche. Ook in die branche stonden de ontwikkelingen niet stil. Daarom zijn we in 2017 met een ander bedrijf gaan samenwerken, omdat daar met een goede geregistreerde wetenschappelijke onderbouwing wordt gewerkt.

Dit is een prachtige uitdaging geworden om verder een mooie en vooral ook een gezonde toekomst tegemoet te gaan. De resultaten wil ik graag delen met andere, ondernemende mensen, die hetzelfde gedachtegoed delen of willen delen, met als doel: verbeteren van mentale, fysieke en financiële gezondheid.